I N S T R U C T I U N I

Prin folosirea site-ului http://www.depozitdevinuri.ro va declarati implicit de acord cu “Termenii si Conditiile de Utilizare” prezentate in cele ce urmeaza. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a prezentului site, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prevederile Termenilor si Conditiilor de Utilizare a www.depozitdevinuri.ro, va rugam sa parasiti site-ul.

SC Biatom Consulting SRL isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare a site-ului www.depozitdevinuri.ro oricand considera necesar, fara o notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site. Este recomandata verificarea aceastei pagini periodic, pentru a lua la cunostinta eventualele schimbari survenite.

Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.

INFORMATII UTILE

Site-ul http://www.depozitdevinuri.ro este proprietatea S.C. BIATOM CONSULTING S.R.L. si este intretinut si administrat de: S.C. BIATOM CONSULTING S.R.L. Sos. Unirii nr. 336-340, Balotesti, jud. Ilfov, cod 077015 Reg. Com.: J23/2944/2008 CUI: 24504196 Banca INTESA SANPAOLO BANK ROMANIA – Agentia ALBA-IULIA

IBAN LEI: RO80 WBAN 2511 0000 6750 0084;

IBAN EURO: RO60 WBAN 2511 0220 6750 0084

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA (24%). Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

1. Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru

Pentru inregistrarea ca membru va este solicitata alegerea unui nume de utilizator (de ex. adresa de e-mail) si o parola de acces. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al site-ului www.depozitdevinuri.ro. Orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc. continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

2. Comentarii, Comunicari si Alte Date/Informatii

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, întrebari sau alte informatii, atâta timp cât continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura în nici un fel viata privata a altor persoane, nu încalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lant, email-uri în masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate în conformitate cu legile în vigoare. www.depozitdevinuri.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site.