TERMENI DE UTILIZARE

1. Utilizarea site-ului de catre persoane cu varsta sub 18 ani

www.depozitdevinuri.ro nu este destinat persoanelor cu varsta sub 18 ani. Acestea, desi nu pot fi impiedicate sa navigheze pe site-ul www.depozitdevinuri.ro, nu detin totusi dreptul de a trimite sau posta informatii de orice natura pe site. Orice astfel de operatie va fi executata prin intermediul reprezentantului legal al minorului.

2. Datele personale si colectarea informatiilor personale

Pe site-ul http://www.depozitdevinuri.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. www.depozitdevinuri.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre http://www.depozitdevinuri.ro si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. Singurele informatii personale colectate de www.depozituldevinuri.ro sunt cele furnizate voluntar de catre utilizator, la efectuarea tranzactiilor sau in alte operatiuni legate de site-ul www.depozituldevinuri.ro

Simpla navigare a site-ului nu implica colectarea de informatii personale. Anumite functionalitati sau servicii din site necesita furnizarea anumitor informatii personale; acestea vor fi folosite numai in scopul pentru care au fost furnizate si/sau pentru comunicarile dintre site si clientii sai, atunci cand acestea sunt necesare (de exemplu: confirmarea unei comenzi, anuntarea programului de sarbatori, reduceri de pret, promotii). Informatiile personale ale utilizatorilor colectate pe site nu vor fi sub nioci o forma furnizate nici unei terte persoane neautorizate. Aceste informatii pot fi insa divulgate autoritatilor indrituite sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora, efectuata in forma scrisa. www.depozitdevinuri.ro poate furniza unor persoane competente informatii colective si statistici in legatura cu numarul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor sai, in scopul analizarii statistice a acestora. Aceste informatii nu vor include date de identificare personala.

3. Securitatea informatiilor

BIATOM CONSULTING garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. BIATOM CONSULTING nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de http://www.www.depozitdevinuri.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, BIATOM CONSULTING nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul. Garantam securitatea si confidentialitatea, dar nu garantam securitatea sau stabilitatea software. BIATOM CONSULTING nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, BIATOM CONSULTING îsi asuma dreptul de a nu onora comanda în cazul în care respectivul produs nu este aprovizionat momentan. Clientul va primi înapoi banii încasati de societatea BIATOM CONSULTING pentru respectiva comanda.

4. Declinarea garantiilor si limitari ale responsabilitatilor

BIATOM CONSULTING nu ofera nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este proprietate a firmei BIATOM CONSULTING si a partenerilor sai si a fost alcatuit în colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Site-ul http://www.depozitdevinuri.ro si materialele aferente sunt oferite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile”. BIATOM CONSULTING nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care BIATOM CONSULTING nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita. BIATOM CONSULTING nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale. Nu raspundem pentru nici o paguba de-a voastra, de orice fel.

5. Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.depozitdevinuri.ro si orice incercare de frauda va fi raportata fara intarziere autoritatilor competente. Toate litigiile vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca litigiul nu poate fi solutionat pe acel amiabila, sau una din parti renunta la solutionarea pe cale amiabila, litigiul se va solutiona prin arbitrajul Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti in conformitate cu Regulile de procedura arbitrala ale acestei Curti. Hotararea arbitrala este definitiva si obligatorie. Forta majora invocata si probate de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii - cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei - pe intreaga durata a fortei majore.

6. Dispozitii Finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul acepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil încheiat.