Transport si garantii

PLATA PRODUSELOR, TRANSPORTUL SI LIVRAREA COMENZILOR

 

1. Plata comenzilor/produselor 
Produsele comandate raman proprietatea BIATOM CONSULTING SRL pana in momentul livrarii si/sau achitarii integrale a sumelor de plata. Plata produselor comandate se poate face:

1.ramburs/numerar la livrare;

2.prin virament bancar in contul nostru;  
3.on-line prin card bancar;

1.1 Plata in numerar
Plata numerar se face in lei catre comisionarul care efectueaza livrarea, integral in momentul primirii produselor.

1.2 Plata prin virament bancar

Datele necesare pentru plata prin virament bancar sunt urmatoarele:  
Nume firma: S.C. BIATOM CONSULTING S.R.L. 
CUI: 24504196  
IBAN LEI: RO80 WBAN 2511 0000 6750 0084;IBAN EURO: RO60 WBAN 2511 0220 6750 0084 Banca INTESA SANPAOLO BANK ROMANIA - Agentia ALBA-IULIA

 

2. Politica de preturi. 
Preturile produselor sunt cele afisate pe site pentru fiecare produs in parte.  
BIATOM CONSULTING va putea desfasura orice campanie promotionala referitoare la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre BIATOM CONSULTING.

 

3. Livrarea produselor 
Produsele comandate se pot livra in Bucuresti si zonele limitrofe, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Produsele se vor afla in ambalajul producatorului. Costul aferent livrarilor difera in functie de modalitatea si termenul de livrare ales la efectuarea comenzii. Aceste costuri vor fi evidentiate in factura, separat de contravaloarea produselor ce fac obiectul comenzii dvs. Livrarea coletelor se face la adresa  specificata de dumneavoastra  la inregistrarea contului sau la o alta adresa specificata la comentarii. Pentru aceasta se poate folosi oricare dintre firmele de curierat existente in prezent. Livrarea coletelor se realizeaza de catre TNT Romania sau orice alt curier pe care-l doreste cel care comanda, iar toate costurile (taxa pentru transport colet + taxa pentru transport ramburs) privind  expeditia vor fi suportate de acesta. Daca in 2 zile lucratoare (luni - vineri) nu a-ti primit coletul va rugam sa ne contactati sau sa contactati curierul pentru care ati optat pentru trimiterea comenzii, altfel veti achita taxele aferente intoarcerii coletului. In cazul platii in avans, prin virament bancar, termenul de livrare se calculeaza din momentul incasarii integrale si efective in contul www.depozitdevinuri.ro a contravalorii produselor ce fac obiectul comenzii plasate prin intermediul site-ului sus mentionat. In cazul in care nu puteti fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, veti fi apelat la numarul de telefon declarat. In cazul in care nu a fost declarat nici un numar de telefon unde puteti si contactat www.depozitdevinuri.ro va pastra bunurile comandate timp de 3 zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou prin email pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest mod nu veti fi gasit, comanda va fi anulata. In cazuri speciale (de tipul: produsele comandate nu se afla in stocul nostru sau al furnizorului/producatorului, dificultati de transport determinate de cazuri de forta majora) ne rezervam dreptul de a mari corespunzator perioada de livrare. www.depozitdevinuri.ro isi rezerva dreptul de a nu acepta comenzi si/sau livrari de la anumiti clienti si/sau catre anumite adrese.

 

4. Daune la transport si taxe suplimentare. 
Produsele primite de clienti vor fi verificate in prezenta reprezentantului transportatorului, iar daca din nefericire produsele se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul are dreptul de a refuza comanda si este rugat sa reclame aceste daune la adresa de email contact@depozitdevinuri.ro. BIATOM CONSULTING va returna contravaloarea produselor refuzate (daca plata a fost efectuata in avans) sau va retrimite produsele/coletul la solicitarea clientului.

Pretul final platit de client este format din pretul produsului/produselor si cheltuielile de expeditie. BIATOM CONSULTING nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la adresa de e-mail contact@depozitdevinuri.ro